Ring oss idag på 0521-20 55 85 så besvarar vi era frågor

Om Akutgruppen

Om Akutgruppen

Är du gammal/befintlig instruktör i vuxen-HLR? I augusti 2022 kan du få en repetition av dina kunskaper, digitalt via Zoom.

Repetition för dig som redan är HLR-instruktör

Repetitionsgenomgång, 2 timmar, för dig som har en giltig certifiering som instruktör i vuxen-HLR, vilket förutsätter att du hållit och registrerat en kurs i vuxen-HLR efter sommaren 2019.

Under den här genomgången går huvudinstruktör Mikael Lundgren igenom hela grundkursen med HLR, hjärtstartare och luftvägsstopp, enligt senaste riktlinjerna från 2021. Vi går även igenom hur man använder sig av den nya Utbildningsportalen för kursregistrering osv. Du kan med fördel vara med och öva med en egen HLR-docka, men det är inget krav. 

Detta är ingen formell utbildning, och kommer inte registreras i instruktörsregistret. Däremot en bra repetition och avrostning inför höstens och vinterns instruerande. 
 
Du behöver en dator med programvaran Zoom (gratisvarianten räcker).
 
Plats: Digitalt via Zoom. (länk mailas några dagar innan)
Datum: 18 augusti 
Tid: 09-11
 
Pris: 1.000 kr exkl moms. Bindande anmälan. En avgift per deltagare. Det är inte tillåtet att flera instruktörer medverkar på samma anmälan. 
 
Länk till anmälan: anmäl

 

  

OM AKUTGRUPPEN

Akutgruppen hlr mikael lundgren

Ofta är det Mikael själv som kommer till er, men vi har ytterligare ett antal deltidsinstruktörer, också med yrkeserfarenhet från akutsjukvård.
 
Saknar ni lämplig kurslokal, och har nära till Vänersborg, är ni istället välkomna till vår kurslokal i Vänersborg (utan extra kostnad). 

Vårt mål är att ständigt ligga i framkant och erbjuda våra kunder de allra bästa utbildningarna; alltid enligt de senaste riktlinjerna. Vi satsar också på innovation, och ser hur andra utbildningsföretag tar efter våra koncept. Vi säljer också viktiga produkter inom livräddning, framför allt hjärtstartare.

Med vår verksamhet Instruktörsakademien utbildar vi många instruktörer i HLR och Första-hjälpen. Öppna kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i vår egen utbildningslokal i Vänersborg. Uppdragsutbildningar utförs i hela landet. 

 

Laerdal logo

Vi är auktoriserad Distributör för Laerdal Medical.

 

image001

Vi är av Philips Auktoriserad Distributör av hjärtstartare.

  

hpi logga

 

Vi har certifierad testledare i Hälsoprofilbedömning® av Health Profile Institute

 

LogoRotaid

 

Vi är Officiell Distributör av hjärtstartarskåp från Rotaid

 

 

Svenska Akutgruppen AB registrerades i nuvarande form i slutet av 2010, men då under tidigare namnet Lundgren Creative Health & Safety AB. Innan ombildningen till aktiebolag hette vi Lundgren Creative Handelsbolag. Innehar F-skattebevis och fackliga avtal samt är momsregistrerat. 

Organisationsnummer. 556829-5470
Telefon. 0521-205585
E-post. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bankgiro: 211-2779