Ring oss idag på 0521-20 55 85 så besvarar vi era frågor

Om Akutgruppen

Om Akutgruppen

Akutgruppen är ett utbildningsföretag som leds av Mikael Lundgren, med många års yrkeserfarenhet som anestesisjuksköterska inom ambulanssjukvården.

Akutgruppen hlr mikael lundgren

Ofta är det Mikael själv som kommer till er, men vi har ytterligare ett antal deltidsinstruktörer, också med yrkeserfarenhet från akutsjukvård.
 
Saknar ni lämplig kurslokal, och har nära till Vänersborg, är ni istället välkomna till vår kurslokal i Vänersborg (utan extra kostnad). 

Vårt mål är att ständigt ligga i framkant och erbjuda våra kunder de allra bästa utbildningarna; alltid enligt de senaste riktlinjerna. Vi satsar också på innovation, och ser hur andra utbildningsföretag tar efter våra koncept. Vi säljer också viktiga produkter inom livräddning, framför allt hjärtstartare.

Med vår verksamhet Instruktörsakademien utbildar vi många instruktörer i HLR och Första-hjälpen. Öppna kurser i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i vår egen utbildningslokal i Vänersborg. Uppdragsutbildningar utförs i hela landet. 

 

Laerdal logo

Vi är auktoriserad Distributör för Laerdal Medical.

 

image001

Vi är av Philips Auktoriserad Distributör av hjärtstartare.

  

hpi logga

 

Vi har certifierad testledare i Hälsoprofilbedömning® av Health Profile Institute

 

LogoRotaid

 

Vi är Officiell Distributör av hjärtstartarskåp från Rotaid

 

 

Svenska Akutgruppen AB registrerades i nuvarande form i slutet av 2010, men då under tidigare namnet Lundgren Creative Health & Safety AB. Innan ombildningen till aktiebolag hette vi Lundgren Creative Handelsbolag. Innehar F-skattebevis och fackliga avtal samt är momsregistrerat. 

Organisationsnummer. 556829-5470
Telefon. 0521-205585
E-post. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bankgiro: 211-2779